Konzultanti / Treneri

Jasna Belamarić

jaca

Trenerica i konzultantica s višegodišnjim iskustvom u području edukacije i razvoja ljudskih potencijala. Profesorica psihologije, dodatno educirana u geštalt-psihoterapiji, transakcijskoj analizi, NLP-u, Realitetnoj terapiji, Teoriji izbora i Lead managementu. Kontinuirano se obrazuje u Hrvatskoj i inozemstvu, posebno u području upravljanja i razvoja ljudskih potencijala.
Posjeduje široko radno iskustvo u području edukacije i razvoja menadžmenta, treninga zaposlenika (profesionalnog, rukovodećeg, prodajnog i šalterskog osoblja), profesionalne selekcije, procjene kompetencija, izgradnje tima, te istraživanja organizacijske klime. Radila na razvoju, provedbi i koordinaciji više edukacijskih programa u Hrvatskoj i izvan nje. Održala brojne treninge iz područja komunikacijskih, prezentacijskih i prodajnih vještina, leadershipa, timskog rada, upravljanja stresom... Na Visokom učilištu za ekonomiju poduzetništva VERN' predavala kolegije Upravljanje ljudskim resursima i Organizacijska psihologija. Sudjelovala je u brojnim istraživačkim projektima.
Stručne priloge objavljuje u različitim medijima; stalna je suradnica časopisa Direktor i Poslovni savjetnik. Urednica je i koautorica više publikacija. Surađuje s međunarodnim tvrtkama u razvoju i edukaciji timova.

 

Davorin Belamarić

IMG 2

 

 

 

 

 

Trener i konzultant s višegodišnjim iskustvom u području leadershipa, managementa, razvoja vodećih timova te brojnih vještina vođenja i poslovanja.
Završio Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 1991. kao dipl. ing. telekomunikacija. Nakon 5 uspješnih godina inženjerske karijere u Beču, Berlinu i Zagrebu radi 15 godina na različitim vodećim poslovima u regiji srednje, južne i istočne Evrope. Od 2007. intenzivnije radi kao trener, konzultant i coach.
Ima bogato iskustvo posla u velikim globalnim korporacijama i međunarodnim i multikulturalnim okruženjima. Radio je u različitim odjelima: razvoj, konzalting, prodaja i servis, u različitim životnim fazama kompanije: početak, razvoj, zrela faza i restrukturiranje. Ima iskustvo s upravljanjem promjenama kao i vođenjem međunarodnih timova i odjela rasprostranjenih preko više od 20 evropskih država.
Radio je kao voditelj više od 15 godina na različitim pozicijama: vođenje projekata, vođenje timova, vođenje organizacijskih jedinica od više stotina ljudi, vođenje vitualnih timova. Dio njegovih vodećih uloga bio je razvoj vlastitih ljudi i organizacije, mentorstvo i coaching suradnika i novih voditelja, priprema i provedba programa za razvoj kompetencija suradnika i managementa. Radio je brojne poslove iz upravljanja ljudskim potencijalima i uvodio program izvrsnosti usluga .
Stalni je suradnik tvrtke „Rast i razvoj“ od 2005.g.
Suradnik je u časopisu Poslovni savjetnik/ Direktor i povremeni gost predavač na Visokom učilištu za ekonomiju poduzetništva VERN i Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa ZŠEM.
Važniji treninzi i edukacije: Razvojni program za voditelje seniore, Lean management, Six sigma, poslijediplomski studij „Organizacija i management“, Service excellence, Sales solution